Novi Sad
31.08.2010.
07:23 > 16:22
Izgradnja otvorenih bazena na Spensu mogla bi biti nastavljena početkom oktobra, iako je u aprilu najavljeno da će se to desiti sredinom ove godine.
  • @Spensovac

    02.09.2010 06:29
    mlogo si mi pametan
    vidim da si ti neki obavesten sve znas, evo nagradno pitanje za tebe. Koliko uticnica ima na spensu?
  • Maja

    31.08.2010 14:16
    sta ce nama bezen
    Treba ukinuti i ovaj jedan sto postoji, ne moramo da se kupamo. Sramota, sramota, sramota. Kriza, kakva bre kriza, niko nista ne radi, ovde je jedini posao svakoga ko zeli da ima platu ili da jos bolje obogati ako moze da udje u politiku, time se jedino ljudi u ovoj zemlji i bave.

    Sto dalje od mog najdivnijeg grada i od ove zemlje..... u tu tako trulu evropu, bar se zivi dostojansveno i svako selo ima bezen, a ne manji grad.
  • 3opaH

    31.08.2010 13:44
    Čemu bazen
    Mislim da nema svrhe praviti bazen kada je ceo sportski centar već zastareo. Naročito velika dvorana.
  • Spensovac

    31.08.2010 13:20
    Ko je taj Kacsprocsciki...
    Ovaj sto daje izjave (ne umem da izgovorim prezime a ime jos teze) jos uvek zamislja da je stvarno direktor. A mi nemamo pojma da on dolazi na posao, ili mu je radno mesto u misjoj rupi? Ne znam samo sta on izjavljuje i obecava? Bilo bi dobro da ekipa novinara napravi intervju sa doticnim, da ga pitaju koliko dvorana ima u Spensu, koliko svaka dvorana moze da primi gledalaca, koliki je kapacitet amfiteatra, kad se radi remont bazena i kad rashladne tehnike, kolika je instalisana elektricna a kolika toplotna snaga, na koliko se mesta vrsi merenje vode i gde su ta mesta... Jos na hiljade ovakvih pitanja postoji. Trebalo bi da neko ko vodi neki sistem toliko dobro poznaje taj sistem da iz rukava daje odgovore na bilo koje pitanje. Tipujem da ce znati manje od 10% odgovora. A znamo ga... Ima pravo i na dzokera - Sasu Igica, mislim Pumu :-)
  • @Vlady

    31.08.2010 12:03
    Prevashodno
    u CG
  • 31.08.2010 11:13
    ONI ZNAJU BOLJE
    PRVO SE SKLONI SMECE SA ULICA, ZATIM SE POKOSI TRAVA, POSLE TOGA SE ZAKRPE RUPE NA PUTEVIMA, A NAKON SVEGA TOGA SE GRADE OBJEKTI DOSTOJNI JEDNOG GRADICA U EVROPI. AKO NE UMETE ZAPOSLITE LJUDE IZ AUSTRIJE, NEMACKE NA GODINU DANA DA VAM POKAZU KAKO SE UPRAVLJA GRADOM.
  • Vlady

    31.08.2010 10:19
    Jad
    Oni koji vode spens i naš grad nemaju ni materijalnih ni stručnih mogućnosti da urade nešto ozbiljno u načem gradu pa im jedino ostaje da pred svake izbore lažu.Vratite nam naše autonomaše koji su nekada gradili i ulepšavali grad a vratite ove nesposobnjakoviće u srbiju od kuda su i došli.
  • bivsi radnik

    31.08.2010 09:36
    o bazenu
    Samo da se zna. Beton je uradjen pre 20 godina. Plocice italijanske postoje, nalaze se ispod velikog stepenista. Da li tehnika postojeceg bazena moze da opsluzi i ovaj. Postoje projekti.otvoreni bazen je bio predvidjen i pre 20 godina.Sta se sada ovo radi
  • Stari Grad

    31.08.2010 08:03
    Pa nemojte sad da gradite molim vas! Sačekajte da se približe izbori pa onda obećavajte otvorene bazene. Ispoštujte tradiciju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna